Talking About Everything

PortalHomeMemberlistGalleryFAQSearchRegisterLog in
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 User Group
Latest topics
Yahoo Search Engine

Share | 
 

 Hack Facebook via Fake Login <^__^>

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
chanorudin
Moderators
Moderators



PostSubject: Hack Facebook via Fake Login <^__^>   Thu Jun 25, 2009 2:41 am

Klo mo nyoba hack FB silahkan di coba tapi harus bertaubat ya klo berhasil sy sih dah coba ternyata 100% berhasil klo yang uda tau FB aq ada contohnya tuh yg pic nya sama di friend list nya hihi.... aq skarang dah tobat niy makanya aq share disini Nangis
aq share fake login nya ya....
Jangan gitu <<<<<<<<<<<<<<<<<<< :ini: klik aja
kalo dah di download upload dlu ke hosting kalian ya!
trus kalo pngen lebih aman n gag nyurigaain mending pake subdomain
misalnya (facebook.com.profile.php.id.(namadomain).com)
lebih bagus lagi kalo nama domainnya ntu berupa angka,,
misal 220419.com jd kaya mirip2 nomor id profile gtu deh.
kalo mu pake nama domain .cc atau .cn. juga bagus koq!! :hore:

nah tadi dah di dunlut kan,,sekarang tinggal gmna caranya ngirim ntu fake login ke victim kita?? contohnya seperti di bawah ini misalkan serang

Facebook has limits in place to prevent behavior that other users may find annoying or abusive. These limits restrict the rate at which you can use certain features on the site. Unfortunately, we cannot provide you with the specific rates that have been deemed abusive.

Your account has been disabled because you exceeded Facebook’s limits on multiple occasions when sending friend requests, despite having been warned to slow down.

After further review of your account, we have determined that you violated our Terms of Use by misusing our site features to harass other users. We will not be able to reactivate your account for any reason. This decision is final.

Please relogin for reactivate your account <= ganti pake URL Fake login yang tadi di upload.
kalo udah berhasil jangan brutal yah bro pakenya
rumpi
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


Last edited by chanorudin on Mon Jul 06, 2009 6:28 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
__muth__
No newbie
No newbie



PostSubject: Re: Hack Facebook via Fake Login <^__^>   Thu Jun 25, 2009 12:52 pm

chanorudin wrote:
Klo mo nyoba hack FB silahkan di coba tapi harus bertaubat ya klo berhasil sy sih dah coba ternyata 100% berhasil klo yang uda tau FB aq ada contohnya tuh yg pic nya sama di friend list nya hihi.... aq skarang dah tobat niy makanya aq share disini Nangis
aq share fake login nya ya....
Jangan gitu <<<<<<<<<<<<<<<<<<< :ini: klik aja
kalo dah di download upload dlu ke hosting kalian ya!
trus kalo pngen lebih aman n gag nyurigaain mending pake subdomain
misalnya (facebook.com.profile.php.id.(namadomain).com)
lebih bagus lagi kalo nama domainnya ntu berupa angka,,
misal 220419.com jd kaya mirip2 nomor id profile gtu deh.
kalo mu pake nama domain .cc atau .cn. juga bagus koq!! :hore:

nah tadi dah di dunlut kan,,sekarang tinggal gmna caranya ngirim ntu fake login ke victim kita?? contohnya seperti di bawah ini misalkan serang

Facebook has limits in place to prevent behavior that other users may find annoying or abusive. These limits restrict the rate at which you can use certain features on the site. Unfortunately, we cannot provide you with the specific rates that have been deemed abusive.

Your account has been disabled because you exceeded Facebook’s limits on multiple occasions when sending friend requests, despite having been warned to slow down.

After further review of your account, we have determined that you violated our Terms of Use by misusing our site features to harass other users. We will not be able to reactivate your account for any reason. This decision is final.

Please relogin for reactivate your account <= ganti pake URL Fake login yang tadi di upload.
kalo udah berhasil jangan brutal yah bro pakenya
rumpi


mas" tolong penyampaian nya yang mudah di mengerti No Comment
bisa" tujuan nya mw nge hack eh malah bunuh diri :@ <<<<<<<<<<<<<<<<<< Goler Goler
Back to top Go down
View user profile
chanorudin
Moderators
Moderators



PostSubject: Re: Hack Facebook via Fake Login <^__^>   Fri Jul 03, 2009 10:22 am

yang gak ngerti bagian mana mari kita belajar bareng rumpi menyenangkan yah bisa belajar bersama :Y/N: serang
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Hack Facebook via Fake Login <^__^>   Today at 6:48 pm

Back to top Go down
 
Hack Facebook via Fake Login <^__^>
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» How to Couple your TXI and Facebook Accounts to Easily Login
» Does anybody play Mafia Wars on Facebook?
» Chinese/Japanese teapot 5in tall, genuine or fake ?
» Fictional (or FAKE) Bands
» Mai Multiverse Facebook Group!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: INTERNET :: Tutorial, Tips & Trik-
Jump to:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com